Wednesday, June 3, 2020

Toimetaja küsib


Tänaseks on eriolukord riigis läbi saanud ja tasapisi hakkavad ka muuseumid ja muud asutused oma uksi avama. Kuidas Kukruse Polaarmõisal läheb? Kas teil on suveperioodiks ka mingeid uudiseid?

Vastab Gerli Romanovitš:
„Kukruse Polaarmõis avas oma uksed külastajatele juba 11. mail. Enne seda oli muuseum kaks nädalat õues ja pakkus pargiekskursioone turvaliselt vabas õhus ja kõiki piirangunõudeid jälgides.
Ehkki tundub, et meie pargiala on väike, on sellega seotud palju põnevaid lugusid ja sündmusi. Nii näiteks on seal näha väike jupp kuivenduskraavist, mis on tekitanud palju lugusid ja legende ning millest omal ajal leiti põlevkivi. See tähendas tööstusliku põlevkivi kaevandamise ja kasutamise algust Eestis. Samuti külastatakse selle programmi raames Tolli kraavi, mis on päris esimene Eesti põlevkivikaevandus. Eriolukorra raames loodud pargiprogramm jääb meie programmide loetelusse ning seda saab tellida meilt aasta läbi.
Selleks, et meie maja teenused ja toredused oleksid Toila valla inimestele paremini kättesaadavad, oleme otsustanud teha kohalikele pääsu muuseumisse supersoodsaks. Märksõnaga TOILA VALLA ELANIK pääseb muuseumisse hinnaga 2 eurot inimene. Samuti saavad kohalikud inimesed
rentida ruume tavahinnast 25% soodsamalt.
Muuseumi külastamisel ja ürituste korraldamisel palume hoida kinni riigi poolt kehtestatud juhistest, hoida inimestega distantsi, desinfitseerida käsi ja jääda koju, kui oled haige.”

Guido Tellis koos oma lemmikutega
Ja lisaks veel SUVE ERIPAKKUMINE: Perepakett kelgukoertega
Meie kelgukoerad Luna, Vixen ja Athena on kannatamatult oodanud aega, mil taas inimestega kohtuda saaks. Seetõttu oleme otsustanud, et peredele on kohtumine kelgukoertega sellel suvel tavapärasest palju soodsam.
Kukruse Polaarmõis ei oleks mingi polaarmõis, kui meil ei oleks oma kelgukoeri. Õnneks on tänu ühele toredale kohalikule perekonnale meil neid tervelt kolm – samojeedi koer Luna ja huskyd Vixen ja Athena.
Selleks, et mõisakülastus oleks peredele sel imelikul suvel meeldejäävam, pakume perepaketti, kus lisaks muuseumipiletile on hinnas ka kohtumine kelgukoertega ning see on tavahinnast tervelt kolmandiku võrra soodsam, makstes vaid 20 eurot.
PS! Koerad ei ela igapäevaselt mõisas, vaid oma mõnusas kodus koos perega, mistõttu palume soovist koertega kohtuda, varakult teada anda. Räägi oma soovist telefonil 56633540, e-mailil info@kukrusemois.ee või saada meile sõnum läbi FB messengeri.



No comments:

Post a Comment