Monday, December 10, 2018

Detsember


Hea Toila valla lehe lugeja!

Peagi lõppeval aastal ei ole meil olnud leheveergudel eriti võimalust kohtuda. Nii palju tähtsaid uudiseid ja tegemisi on leidnud kajastamist. Seda enam tahaksin aasta viimases lehes koos Sinuga natuke „heietada”.

Esimene aasta ühise Toila vallana on kohe-kohe läbi saamas. Kuidas see läinud on? Ma usun, et see on sõltunud meist endist – kes on tahtnud näha vigu ja leidnud põhjust näpuga näitamiseks, need on seda teha saanud. Eks iga uus asi toob endaga kaasa probleeme ja lahendamist vajavaid väljakutseid. Kahju on sellest, kui vigade otsimisele ja neile osutamisele ei järgne reaalseid ettepanekuid, kuidas paremini teha, edasi minna. Samas loodan, et lõppevas aastas on meie kõigi jaoks siiski olnud head rohkem, kui halba. Ega midagi ole teha, eestlane on juba kord selline, kes pigem tuleb ütlema seda, mis halvasti. Kiitusega oleme kitsid. Seda nii kodus lähedastega, kui ka üldiselt.
Seepärast tahaksin kõigile soovida, et aasta lõpus oleks aega mõelda rohkem sellele, mis meie elus head ja tänuväärset on. Märgata neid väikesi asju, mis meie igapäevaelu paremaks ja rõõmsamaks teevad ja inimesi, kellega koos ühist rada käime.

Läbi aasta oleme valla lehe veergudel toonud teieni teateid ja uudised sellest, mis vallas teoksil ja tehtud on ja kui aastale tagasi vaadata, siis ei ole seda sugugi vähe. Ega kõike ühe aastaga saagi korda teha. Paljud asjad vajavad pikemat ettevalmistust, rohkem vahendeid, kui meil ehk parajasti olemas on. Aga see on küll päris kindel, et igas uue valla piirkonnas on tehtud midagi, millest igal valla elanikul kasu ja rõõmu peaks olema.

Mida uus aasta toob, seda me täna päris täpselt ei tea. Tuleviku ennustamine pidi tänamatu amet olema. Kindlasti jätkuvad sel aastal alustatud projektid ja tegevused. Tehakse uusi plaane ja astutakse samme nende elluviimiseks. Kindlasti jõuab ka Toila valla leht uuel aastal teie postkastidesse. Kas see ka uuel aastal just selline välja näeb, seda näitab aeg. Jätkuvalt on oodatud kõigi lehelugejate kaastööd, sest valla lehte teevad valla inimesed ja valla töötajad, mitte toimetaja üksi.

Soovin Sulle elutarkust, rahulikku meelt, positiivset suhtumist endasse ja teistesse, isegi siis, kui tundub, et seda pole lihtne teha! Soovin Sulle tervist, sest ilma selleta pole ka kõigest muust rõõmu! Soovin Sulle aega ja tahet kuulata väikest hingelindu enda sees – just tema on see, kes annab märku, kui oled väsinud, vihane, kurb... Toida teda heade emotsioonidega, siis jaksate koos kõigele kurjale vastu panna! Armastage ja hoidke üksteist!

Rahulikku jõuluaega!
Lea Rand


1 comment:

  1. CLASSIC CYBER NOTCH
    How well are you prepared for a Cyber incident or Breach?, Is your Data safe?
    Strengthen your Cybersecurity stance by contacting CLASSIC CYBER NOTCH @ GMAIL DOT COM for a Perfect, Unique, Classic and Professional Job in Securing your Network against all sort of breaches and from scammers as well.
    For we are Specially equipped with the Best hands to getting your Cyber Hack needs met as your jobs will be handled with utmost professionalism.

    We do All type of cyber Jobs such as:
    ☑ TRACKING of GPS location, cars, Computers, Phones (Apple, windows and Android), e.t.c.
    We also Track
    E-MAIL account,(G-mail, Yahoo mail, AOL, Proton mail, etc.)
    SOCIAL MEDIA account, (Facebook, Twitter, Skype, Whatsapp, e.t.c.)

    ☑ RECOVERY of Passwords for E-mail address, Phones, Computers, Social media Accounts, Documents e.t.c

    ☑ INSTALLATION of Spy ware so as to spy into someone else's computer, phone or E-mail address and also Installation of Spy ware software on your individual O.S to know if your Gadget is being hacked into..
    We also Create and Install VIRUS into any desired computer gadget.

    ☑ CRACKING Websites, any desired gadget it computers or phones, CCTV Survelance camera, Data base (of both Private and Govt organization, such as Schools, Hospitals, Court houses, The FBI, NSA) e.t.c....

    NOTE:
    Other Jobs we do are:
    ☑ We provide Private Investigator service
    ☑ Clearing Criminal records of diverse type
    ☑ Binary Options fraud Recovery
    ☑ Bitcoin Mining
    ☑ Issuing of Blank ATM cards
    ☑ And many more... etc.

    We assure you that your Job will be attended to with care and efficiency as it will be handled by the Best professional hands in Cyber literacy.
    We also have a forum where you can get yourself equipped with Advanced hacking Knowledge..

    CLASSIC CYBER NOTCH gives you the Best service in the Hacking world.

    Be sure to 📱 💻 us @

    Classic cyber notch at gmail dot com

    any time, any day to get the Best Professional hands involved in putting a smile on your face.
    We're Classic Notch

    Signed,
    Collins .A.

    ReplyDelete