Monday, April 8, 2019

Toila vald osaleb pilootprojektis „Õpetaja töö- ja palgakorralduse aluste kaasajastamine munitsipaalüldhariduskoolides“


Toila vald on üks kaheksast omavalitsusest, kellel on võimalus osaleda pilootprojektis „Õpetaja töö- ja palgakorralduse aluste kaasajastamine üldhariduskoolides“.

Pilootprojektis osaleb kaheksa kohalikku omavalitsust: Pärnu linn, Saaremaa vald, Järva vald, Rapla vald, Jõgeva vald, Toila vald, Elva vald ning Põlva vald. Projekti kasusaajateks on kohalikud omavalitsused, omavalitsuse territooriumil tegutsevad üldhariduskoolid, koolijuhid ja õpetajad. Projekt on algatatud selleks, et toetada ühinenud omavalitsusi, kus nähakse vajadust töötada välja õpetajaametist kui tervikust ja õpetajate kompetentsimudelist lähtuvad töö- ja palgakorralduse põhimõtted kõikides omavalitsuse üldhariduskoolides.

Projekti koostööpartneriteks on Fontes Palgakonsultatsioonid OÜ, parimatest praktikutest koolijuhid Heidi Uustalu, Anne Nõgu, Alo Savi, Margus Veri ning Haridus- ja Teadusministeerium. Toila valla mentoriks on antud projektis Kiviõli I Keskkooli pikaaegne koolijuht Heidi Uustal. Toila valla koostöömeeskonda kuuluvad antud projekti raames Eve East (vallavanem), Jana Kangur (vallasekretär), Mehis Luus (arendusnõunik), Silja Vask (pearaamatupidaja), Kerda Eiert (abivallavanem), Signe Ilmjärv (Toila Gümnaasiumi direktor), Moonika Mägipõld (Kohtla-Nõmme Kooli juht). Projekti eestvedajaks on Eesti Linnade ja Valdade Liit (ELVL)

Pilootprojekt kestab kevadest 2019 kuni 2020. aasta sügiseni.

Kerda Eiert, abivallavanem



No comments:

Post a Comment