Monday, May 4, 2020

Muutusid Toila valla eelarvest makstavate sotsiaaltoetuste piirmäärad


21. aprillil kinnitas Toila Vallavalitsus uued piirmäärad Toila valla eelarvest makstavatele sotsiaaltoetustele.

Leibkonna sissetulekust mittesõltuvate sotsiaaltoetuste piirmäärad
1) sünnitoetus 320 eurot
2) matusetoetus 300 eurot
3) lasteaia kohatasu hüvitamine vastavalt Toila Vallavolikogu 27.11.2019.a. määruse nr 70 „Sotsiaaltoetuste taotlemise, määramise ja maksmise kord“ § 3 lg 1 punktile 7. (Lasteaia kohatasu hüvitatakse lapsevanemale 100% ulatuses kui peres on kaks ja enam last, kes käivad lasteaias ja nii vanema kui ka laste elukoht on rahvastikuregistri andmetel Toila vald lapsevanema poolt esitatud avalduse alusel. Avalduses märgitakse taotleja nimi, kontaktandmed, arvelduskonto number, lasteaia nimetus, laste nimed ja isikukoodid ning lisatakse kuludokumendid.)

Leibkonna sissetulekust sõltuvate toetuste piirmäärad
1) toetus lasteaiakulude osaliseks hüvitamiseks – kuni 50 eurot lapse kohta kuus;
2) toetus kooliaasta alustamisega seotud kulutuste osaliseks hüvitamiseks õpilastele kuni 19. eluaastani (k.a.) - kuni 50 eurot lapse kohta aastas;
3) toetus retseptiravimite maksumuse osaliseks hüvitamiseks – kuni 120 eurot isiku kohta aastas;
4) toetus raviteenuste osaliseks hüvitamiseks – kuni 70 eurot isiku kohta aastas;
5) toetus sotsiaal-ja tervishoiuteenusele sõidukulu osaliseks hüvitamiseks – kuni 120 eurot isiku kohta aastas;
6) toetus prillide ja invaabivahendite ostmise või laenutamise osaliseks hüvitamiseks – kuni 100 eurot isiku kohta aastas;
7) toetus küttematerjali ostmise osaliseks hüvitamiseks era- ja kortermajades – kuni 250 eurot leibkonna kohta aastas;
8) toetus laste- ja spordilaagri kulutuste osaliseks hüvitamiseks – kuni 70 eurot lapse kohta aastas;
9) toetus erakorraliste kahjude ja kulude osaliseks hüvitamiseks – üksikjuhtumist lähtuvalt;
10) muu sotsiaaltoetus hädavajalike kulutuste osaliseks hüvitamiseks – kuni 100 eurot isiku kohta aastas.

Määrust rakendatakse alates 1. maist 2020.
TVL

2 comments:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (eralaen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  2. Kas teil on vaja kiiresti laenu äri või tuleb maksta arveid 3% intressimäära? Anname välja laenu individuaalne ja koostööd organitega, ulatudes $ 5000 $ 20000000 maksimaalne tähtaeg on 1 kuni 30 aastat, kui jah vastata (financialserviceoffer876@gmail.com) 918929509036

    ReplyDelete