Monday, May 4, 2020

Toimetaja küsib


Maikuusse oli planeeritud ajaaugu avamine Oru pargis - uudne ja põnev virtuaalreaalne elamus Oru lossist 1938. aasta juulikuus. Kui kaugel sellega asjad on ja kas eriolukord teeb ka mingeid muudatusi esialgsetesse plaanidesse?

Vastab Egle Rääsk osaühingust Blueray:
„Plaanidega on tõesti nii, et eriolukord on ka meid mõjutanud. Kui algselt oli planeeritud meie uue ajaaugu "VR Toila 1938" avamine mai algusesse, siis hetkel oleme selle lükanud juulikuusse. Täpset kuupäeva ei ole veel paigas ja ootame valitsuse otsust, millal ja mis mahus teenuste osutamised, kogunemised lubatuks saavad.
Seoses segase olukorraga jäid märtsikuus ootele ka viimased investeeringud, nt seadmete ost. Seda mitmel põhjusel: esiteks, tehnoloogia areneb kiiresti ja määramata ajaks pole mõtet VR-prille seisma osta ja teiseks selgusetus tuleviku osas, kui pikaks eriolukord kujuneb ja millal saab taas elamusteenuseid pakkuma asuda ehk taastuvad rahavood turismiettevõtetele.
Samas ei ole me peatanud arendustegevusi ning oleme optimistid ja loodame maikuus alustada kohapealsete testimistega Oru pargis. Siinkohal täname kohalikku kogukonda, Toila valda ja Ida-Viru turismiklastrit, kes kõik on meid väga soojalt ja toetavalt vastu võtnud ning usume, et kõik koos suudame sellest erakodsest olukorrast välja tulla.”









2 comments:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (eralaen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  2. Kas teil on vaja kiiresti laenu äri või tuleb maksta arveid 3% intressimäära? Anname välja laenu individuaalne ja koostööd organitega, ulatudes $ 5000 $ 20000000 maksimaalne tähtaeg on 1 kuni 30 aastat, kui jah vastata (financialserviceoffer876@gmail.com) 918929509036

    ReplyDelete