Thursday, May 29, 2014

Laulu- ja tantsupeo TuleTulemine 2014 Vikipeedias

TuleTulemise meeskond kutsub üles kõiki tuleteekonnal osalevaid kollektiive ja Eesti kultuuriloolasi täiendama TuleTulemise lehekülge Vikipeedias.

Selle leheküljele ülesanne on koguda ja jagada võimalikult laialdast infot nii TuleTulemisel osalevatest kollektiividest kui ka paikadest, mida laulu-ja tantsupeotuli 2014. aastal läbib.

Laulu- ja tantsupeo TuleTulemine 2014 Vikipeedia lehekülg:

Palun täiendage seda lehekülge hoole ja armastusega, sest see leht saab olema peamine infoallikas nii tuletulemise jälgijatele kui ka meediale. Sellest saab meie ajalugu.

Mõned nõuanded:
· Kollektiivide nimed on soovitav linkida kollektiivide kodulehele või eraldi lehele Vikipeedias. Nii saate hulka rohkem infot edastada ja pikk tekst ei koorma TuleTulemise lehte.
· Kindlasti lisage infot paikade kohta, mida tuli läbib! Iga kollektiiv, kes ühte või teist etappi sõidab, võiks võtta auasjaks, et selle etapi kohta Vikipeedias ka piisavalt teavet oleks. Ajalugu, kultuurilugu, majanduslugu - see on põnev! Ka seda infot kajastage lühikeste lausetega ja lisage linke muudele allikatele.
· Hea oleks, kui jõuaksite oma väärt teadmisi jagada juba enne TuleTulemise algust 15. juunil.
· Ja mõistagi, palun olge vastutustundlikud! Sisestatav info olgu usaldusväärne ja siiras.
· Kui teabe sisestamine tundub tehniliselt keeruline, siis paluge abi sõpradelt - selleks sõbrad ongi!

Head sulejooksu klaviatuuril!




Nii liikus laulu- ja tantsupeo tuli 1999. aastal. (Fotode autor teadmata)

No comments:

Post a Comment