Thursday, September 3, 2020

Nädalavahetus täis adrenaliini ja festivali külastust

 


26.-28.09.2020 toimub Ida-Virumaal Eesti esimene kolm päeva kestev festival aktiivsetele inimestele – SeiklusFest. 

Ürituse missioon on tutvustada Ida-Virumaad kui rohkete aktiivsete tegevustega “Seiklusmaad”.

Seigelda saab Eesti Kaevandusmuuseumis, Aidu karjäärialadel ja Kiviõli Seikluskeskuses. SeiklusFestil leiad palju ägedaid seiklusi nii maa alt, mäe otsast, vee pealt, puude latvadest, metsadest, rabadest, tehismaastikelt ja isegi asulatest. Seiklusi jätkub nii suurtele kui väikestele, nii seiklusharrastajatele kui ka esimest korda uudistajatele. Festivalile on oodatud üksikkülastajad, pered, sõpruskonnad ja kollektiivid. 

SeiklusFestist

Adrenaliin, eneseületamised ja imelised vaated iseloomustavad SeiklusFesti. Terve nädalvahetuse vältel leiad palju aktiivseid tegevusi, uudistamist, seiklemist ja palju inspiratsiooni selle kohta, mida perega koos teha Ida-Virumaal. SeiklusFest on ennekõike seikluslik, täis avastamisrõõmu ja jõukohane kõigile. Tule kindlasti kogu perega ning veeda üks tore Päev Ida-Virumaal.   Laupäeval, 26. septembril, toimub esimene Seiklusmaa karikas. Seiklusmaa karikas pakub osalejatele:

Aktiivset ja seikluslikku koosveetmise aega perega, sõpradega või töökaaslastega.
Väljakutset oskuste, teadmiste ja füüsise kasutamisel.

Uusi vaateid, oskusi, teadmisi, rahulolu ja palju muid positiivseid emotsioone koos veedetud ajast põneval maastikul.

Võistlus koosneb rogainist ja lisaülesannetest. Lisaülesanneteks on seiklusülesanded, mis eeldavad leidlikkust ja osavust ning nuputamisülesanded. Rajal on kohustuslikud ja vabatahtlikud kontrollpunktid.
SeiklusFesti viimane päev pakub ettevõtetele, organisatsioonidele, ameti- ja õppeasutustele võimalust kujundada oma kollektiivile soodushindadega seikluspakett, mida muidu ei pakuta.

SeiklusFesti veavad Seiklusmaa suurimad seikluste korraldajad: Alutaguse Matkaklubi, SA Eesti Kaevandusmuuseum, Adrenaator Grupp OÜ, Kiviõli Seikluskeskus, SA Aidu Veespordikeskus. Festivalile lisavad hoogu kümned sõbrad-partnerid Ida-Virumaalt!

Lisainfo ja tiimide pileteid saab osta arvega, kirjutades: info@seiklusfest.ee
SeiklusFesti koduleht:  
www.seiklusfest.ee



No comments:

Post a Comment