Thursday, September 3, 2020

Toila valla aunimetuste andmisest

Head Toila valla inimesed!

Kutsun teid märkama muutusi meie ühises elukeskkonnas ja tänama inimesi, kelle tegevus on olnud silmapaistev ja läbi mille on uuendatud või loodud uued väärtused.

TOILA VALLAVALITSUS KUULUTAB VÄLJA JA OOTAB TOILA VALLA AUKODANIKU KANDIDAATIDE ESITAMIST

Valla aukodaniku nimetus omistatakse füüsilisele isikule erilise austusavaldusena Toila vallale silmapaistvate ja pikaajaliste teenete eest.

Ettepanekuid aukodaniku nimetuse omistamise kohta võib esitada vallavanem, vallasekretär, vallavalitsuse liige, vallavolikogu esimees, vallavolikogu liige, vallavolikogu komisjon, organisatsioonid, mittetulundusühingud, seltsingud ja äriühingud.

Toila vallavanem palub esitada kandidaadi valla aukodaniku nimetuse omistamiseks hiljemalt 15. septembriks 2020.a.

Ettepaneku esitajal näidata andmed esitaja kohta ja ettepanekus palun märkida järgmised andmed:

1. aukodaniku kandidaadi ees- ja perekonnanimi

2. sünniaeg

3. elukutse/amet, töö- või teenistuskoht

4. teenete kirjeldus

TOILA VALLAVALITSUS KUULUTAB TUNNUSTAMISEKS VÄLJA KANDIDAATIDE ESITAMISE

Toila valla aasta tegu

Toila valla aasta tegu – vallapoolne tunnustus ühele füüsilisele ja/või juriidilisele isikule 2019. aastal tehtud silmapaistva teo või tegude eest, millega kandidaat on kaasa aidanud valla arengule.

Ettepanekuid aasta teo nimetuse omistamise kohta võib esitada vallavalitsusele igaüks hiljemalt 15. septembriks 2020 koos kandidaadi nime ning teenete kirjeldusega.

TOILA VALLAVALITSUS KUULUTAB TUNNUSTAMISEKS VÄLJA KANDIDAATIDE ESITAMISE

Toila valla teeneteplaat

Toila valla teeneteplaat antakse füüsilisele ja/või juriidilisele isikule Toila vallale osutatud väljapaistvate teenete eest.

Ettepanekuid teeneteplaadi omistamise kohta võib esitada vallavalitsusele igaüks hiljemalt 15. septembriks 2020 koos kandidaadi nime ning teenete kirjeldusega.

Eve East

vallavanem



4 comments:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Financial Services'i, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline. intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 |

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  2. Kui teil on probleeme praeguse krediidiskooriga või kui te ei saa laenu ja teil on maja üüri tasumine keeruline. Meie paindlike laenupakettidega on tagatud finantsteenuste pakkumine kõigile arvukatele klientidele kogu maailmas. Tegutseme selgete ja arusaadavate tingimustega ning pakume igasuguseid laene huvitatud klientidele, ettevõtetele, ettevõtetele, äriorganisatsioonidele, eraisikutele ja kinnisvarainvestoritele. Võtke meiega ühendust e-posti teel: danielpetersonloan7@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Kui teil on probleeme praeguse krediidiskooriga või kui te ei saa laenu ja teil on maja üüri tasumine keeruline. Meie paindlike laenupakettidega on tagatud finantsteenuste pakkumine kõigile arvukatele klientidele kogu maailmas. Tegutseme selgete ja arusaadavate tingimustega ning pakume igasuguseid laene huvitatud klientidele, ettevõtetele, ettevõtetele, äriorganisatsioonidele, eraisikutele ja kinnisvarainvestoritele. Võtke meiega ühendust e-posti teel: danielpetersonloan7@gmail.com

    ReplyDelete
  4. URGENT LOAN! URGENT LOAN!! URGENT LOAN!!!

    Are you in need of urgent financial assistance for a personal purpose or for your business needs? Here is some good news for you. We offer loans to individuals or corporate firms at the lowest annual percentage rate 2%.

    Contact us today to get:-

    *Car Loans

    *Business Loan

    *Debt Consolidation Loan

    *Personal Loan

    *Business Expansion Loan

    *Student Loan

    *Agricultural Development Loan

    And Lots more.

    Contact us today Via (Expressglobal55@gmail.com) or (+12606355412)

    Thanks.

    ReplyDelete