Tuesday, April 13, 2021

Iga laps on väärt jalgratast! Kas ja kuidas saavad Toila valla inimesed aidata?

 


„IGALE LAPSELE JALGRATAS“ projekti raames kutsutakse kõiki Eestimaa inimesi üles puudustkannatavatele lastele ja noortele ära kinkima enda kasutuna seisma jäänud jalgrattaid.

Annetatud jalgrattad kogutakse piirkonniti kokku, need saavad vajadusel hoolduse ning seejärel transporditakse kõik jalgrattad üle Eesti asuvatesse jagamispunktidesse, et need sealt siis juba koostöös erinevate organisatsioonide ning kohalike omavalitsuste lastekaitse- ja sotsiaalosakondadega uutele omanikele edasi toimetada. Kõik rattad, mis lastele ja noortele üle antakse saavad olema liikluskõlbulikud, see tähendab, et vajadusel tehakse neile hooldus ning teostatakse väiksemaid parandusöid. Samuti ei lubata tänavatele ühtegi noort ratturit ilma kiivrita ning seepärast antakse rattad üle alati koos kiivriga.

Kuigi rattaid väljastatakse jooksvalt, saab võimaluse korral suurprojekti finaal toimuma 1. septembril Tallinnas ning suvel piirkondlike vabaõhu üritustena Rakveres, Pärnus ja Tartus.

Projekti eesmärgiks on parandada puuduses elavate laste ja noorte heaolu. Projektiga soovitakse koguda tänavu vähemalt 1 500 ratast. Kui projekt osutub edukaks, siis soovime sellega kindlasti ka järgmisel aastal jätkata.

Projekti kaaseesmärgiks on ka keskkonnasõbralike tarbimiskäitumiste juurutamine ja propageerimine. Nii rattaga liikumine kui ka rataste taaskasutus lähtuvad rohelisest mõttemaailmast. Rattaga liikumine aitab ka noortel tervislike liikumisharjumisi omandada.

Kui teil on kodus mõni nukker sõidujanus jalgratas ja tunnete, et tahate anda oma panuse, et mõni laps õnnelikuks saaks, siis https://www.igalelapsele.ee/projektid on see koht, kus on kirjas kogu info, kuidas seda teha.

TVL

1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete