Tuesday, April 13, 2021

Märtsis sai alguse Toila valla koostöö SOS Lastekülaga

 

Tööd alustas SOS Peretugevdusprogramm. 

Peretugevdusprogramm aitab peresid, kellel on keerulised ajad, olgu põhjused ükskõik millised: lapsel esinevad probleemid koolis, elukaaslane on vägivaldne, ema on oma enesekindluse ning eluisu kaotanud, pere ei oska end võlaahelatest välja rabeleda.


Kõige olulisem on pere probleeme märgata juba eos – näiteks käib laps lasteaias või koolis ning tal on sageli riided määrdunud, ta on kogu aeg näljane, unine või apaatne. Või näed tuttava lapse ema nutetud silmadega, tunned alkoholilõhna või tajud muul moel, et midagi on viltu.
Kui neid inimesi ja peresid õigel ajal märgatakse, saavad nad kiiresti vajalikku toetust, lapsed ei pea kannatama.


Enamikel juhtudel on olemas väljapääs, kui pere saab nõustamist, toetust, vajadusel ravi ning mõnikord vajavad raskustesse sattunud pered lihtsalt usku, et nad pole maailmas üksi ning võivad kellegi peale loota. Tihti saavad nad oma probleemidest üle ning elavad õnnelikult edasi.


Infot programmi kohta annab valla lastekaitse spetsialist Eva Aleksandrina-Stolbova telefonil 51906323 või e-posti aadressil eva.aleksandrina@toila.ee. Samuti saab temale teatada abi vajavast lapsest.

TVL




1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete