Tuesday, April 13, 2021

Kiire Internet Toila alevikus


 Paralleelselt Toila Vallavalitsuse projektiga "Toila ja Voka aleviku tänavavalgustuse taristu renoveerimine" kavandab Elektrilevi Toila alevikus operaatorineutraalset kiiret internetivõrku. Operaatorineutraalsus tähendab antud juhul olukorda, kus kõigil teenusepakkujatel on võimalus Elektrilevilt kaablit rentida ning konkureerida omavahel parima hinna ja kvaliteedi pakkumisel.

Elektrilevi varasema kogemuse alusel tähendab see klientidele paremaid valikuvõimalusi ning konkurentsitingimustes ka paremat hinda. Kiire interneti võrk rajatakse kohtades, kus toimub tänavavalgustuse taristu renoveerimine kaevemeetodil. Ehk siis kaablid paigaldatakse tänavavalgustuse toitega samasse kaevikusse ning luuakse eraldi liitumispunktid.

Elektrilevi suhtleb kinnistu omanikega otse. Kohtades, kus kaevetöid ei teostata ning tänavavalgustuse renoveerimisel vahetatakse olemasoleva metallposti otsas välja vaid valgusti, kiire internet veel ei jõua. Toila vald on Elektrileviga leppinud kokku, et kõik edaspidised kaevetööd, mida on võimalik kiire interneti kaabli paigaldamisega ühildada, tehakse koostöös.

Toila vallas on Elektrilevi varasemalt rajanud kiire interneti võrgu Kohtla-Nõmme alevis.

TVL


 

1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete