Tuesday, April 13, 2021

Toimetaja küsib

 

Spordisaalid on suletud, aga tahaksid ikkagi ennast liigutada? Milliseid põnevaid võimalusi väljas liikumiseks pakub välja Toila valla Spordi- ja Kultuurikeskus, küsisin Andrus Lehismetsalt.

19. märtsist kuni 2 aprillini kutsusime liikumishuvilisi QR koodi orienteerumise võistlusele Vokas, Toilas ja Kohtla-Nõmmel.

Orienteeru läbi Toila valla üritusest võttis osa 69 inimest. Kõige suurem osavõtt oli Toila rajal.

Orienteerumismängu eesmärk oli tuua inimesed kodudest välja loodusesse seiklema. Avastama uusi kohti vallas ja tutvuma loodusega. Radade läbimiseks oli aega 1 tund, kuid kirja läksid kõik tulemused, ka need, kes orienteerusid kauem. Rajad on ka edaspidi avatud ning kõik, kes ürituse raames ei jõudnud radasid läbida, saavad seda teha väljaspool arvestust.

Juba maikuus on plaanis teha järgmine orienteerumine, aga siis juba jalgratastel.

Eesmärk on kaasata veelgi rohkem inimesi välja liikuma, kas siis üksi või koos peredega.

Usun, et üritus täitis oma eesmärgi ja oleme avanud ka tagasiside küsimustiku, millele saab vastata www.toilasport.ee/orienteeru.


Märtsi algusest jõuavad kuulamiselamused meie taskusse. Toila podcastide sarja idee algataja ja elluviija Kaisa Pukk, miks sündis Toila podcast, mida sealt ja kust seda kuulata saab?

Toila podcast sündis tänu sellele, et elu pandi taas lukku ja kõik üritused keelati ära. Võtsin siis endale eesmärgiks, et see, et midagi teha ei tohi, ei tähenda, et midagi teha ei saa.

Peame natuke rohkem internetimaailma kolima ja seal kuulamiselamusi pakkuma. Ja üleüldse, kui juba unistada, siis suurelt. Miks meil ei võiks kunagi tulevikus olla oma päris radio ja kindel sagedus, kust Toila valla uudiseid ja just selliseid põnevaid saateid kuulata võiks. Ja veel otsülekandeid kontsertidelt.

Tegelikult on Toila podcastil mitmeid eesmärke – tutvustada Toila valla inimesi ja nende tegemisi, kutsuda rääkima ka põnevaid üllatusesinejaid. Samas jäädvustada ka meie vanemat generatsiooni, nende tegemisi ja mõtteid.

Ma usun, et selline vanakooli stiilis raadiosaade ehk podcast, mille kohta öeldakse ka taskuhääling, on väga hea viis inimesi kogukonnale lähemalt tutvustada ja põnevat kuulamist nendeni tuua.

Ausalt öeldes on mul pikk nimekiri inimestest, kellega ma vestelda sooviksin, aga ootan väga ka vallaelanike soovitusi ja vihjeid, kellega teie kuulamissaateid sooviksite. Meie vallas on palju häid, huvitavaid ja inspireerivaid inimesi, kes on väärt lähemalt tutvustamist.

Ja veel! Lisaks sellele, et meil on oodata üllatuskülalisi, on meil oodata ka üllatussaatejuhte.

Podcaste saab kuulata

www.soundcloud.ee/toilapodcast

www.youtube.com kasutaja Toila valla Spordi-ja Kultuurikeskus nime alt.

Mõnusat kuulamist!

Ja kõik vihjed, ettepanekud ja soovitused tulevikuks on väga-väga oodatud.





1 comment:

  1. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsetoetus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Peidetud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, sest oleme aidanud paljusid inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus selle e-posti aadressi kaudu sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või WhatsAppis aadressil +447903159998.

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus enesekindluses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

    ReplyDelete