Monday, December 10, 2018

Toila Vallavolikogu teated


Novembrikuu volikogus olid arutusel järgmised küsimused:

1. Toila valla jäätmekava aastateks 2019-2023
Jäätmekava eesmärgiks on haldusreformi raames üheks omavalitsuseks liidetud valdade jäätmehoolduse arendamine.

2. Toila valla jäätmehoolduseeskiri

3. Toila valla arengukava 2018-2030 (Loe pikemalt arendusnõuniku Mehis Luusi artiklist)
Vallavolikogu otsustas võtta vastu Toila valla arengukava aastateks 2018-2030.

4. Toila valla eelarvestrateegia 2018-2022
Vallavolikogu otsustas võtta vastu Toila valla eelarvestrateegia aastateks 2017-2021.
Nii jäätmekava, jäätmehoolduseeskiri, kui ka Toila valla arengukava koos eelarvestrateegiaga on leitavad Toila valla kodulehelt.

5. Toila Vallavalitsuse hallatavate asutuste tegevuse ümberkorraldamine
Vallavolikogu otsustas korraldada ümber alates 01.01.2019. a Toila valla hallatavate asutuste Toila Rahvaraamatukogu, Voka Rahvaraamatukogu, Saka Raamatukogu ja Kohtla-Nõmme Rahvaraamatukogu tegevus ning anda Voka, Saka ja Kohtla-Nõmme raamatukogude varad, õigused ja kohustused üle Toila Rahvaraamatukogule.
Seoses sellega lõpetavad Toila Vallavalitsuse hallatavad asutused Voka Rahvaraamatukogu, Saka Raamatukogu ja Kohtla-Nõmme Rahvaraamatukogu oma tegevuse eraldi asutustena 31. detsembril 2018. a.
Toila Vallavalitsuse hallatav asutus Toila Rahvaraamatukogu nimetatakse alates 01.01.2019. a. Ümber Toila Vallaraamatukoguks ja Voka, Saka ja Kohtla-Nõmme jäävad selle haruraamatukogudeks.

6. Toila Vallaraamatukogu põhimäärus
7. Toila Vallaraamatukogu kasutamise eeskiri

8. Määruste kehtetuks tunnistamine
Määrusega tunnistati kehtetuks mitmed endistes valdades kehtinud määrused, mis on tänaseks asendatud uute määrustega.

9. Tugiisikuteenus osutamise tingimused ja kord

Määrus reguleerib tugiisikuteenuse osutamist isikutele ja peredele, kelle elukohana on rahvastikuregistris registreeritud Toila vald. Teenuse eesmärk on iseseisva toimetuleku toetamine olukordades, kus isik vajab sotsiaalsete, majanduslike, psühholoogiliste või tervislike probleemide tõttu oma kohustuste täitmisel ja õiguste teostamisel olulisel määral kõrvalabi (edaspidi teenus). Kõrvalabi seisneb juhendamises, motiveerimises ning isiku suurema iseseisvuse ja omavastutuse arendamises.


10. Isikliku abistaja teenuse osutamise tingimused ja kord
Määrusega sätestatakse isikliku abistaja teenuse osutamise tingimused ja kord Toila vallas. Teenuse eesmärk on suurendada füüsilist kõrvalabi vajava puudega täisealise isiku iseseisvat toimetulekut ja osalemist kõigis eluvaldkondades, vähendades teenust saava isiku seadusjärgsete hooldajate hoolduskoormust.

11. Riigi poolt rahastatava puudega lapse lapsehoiuteenuse osutamise tingimused ja kord
Kord reguleerib riigi poolt rahastatava lapsehoiuteenuse osutamise tingimused ja korra raske ning sügava puudega laste perekondade toimetuleku soodustamiseks Toila vallas. Lapsehoiuteenusele on õigus raske ja sügava puudega lapse hooldusõigust omaval või hooldajal kuni selle kalendriaasta lõpuni, kus laps saab 18-aastaseks, eeldusel, et:
1) raske ja sügava puudega lapse hooldusteenuse vajadus on kirjas lapse rehabilitatsiooniplaanis;
2) lapse hooldamine ei ole samal ajal tagatud teiste sotsiaalteenustega.

12. Asendushooldusteenuse ning järelehooldusteenuse osutamise kord
Määrus sätestab asendushooldusteenuse ning järelhooldusteenuse korraldamise ja rahastamise tingimused ja korra Toila vallas.
Asendushooldusteenuse eesmärk on pika- või lühiajaliselt lapse heaolu ja õiguste tagamine, lapsele tema põhivajaduste rahuldamiseks peresarnaste elutingimuste võimaldamine, lapsele turvalise ja arenguks soodsa elukeskkonna loomine ning lapse ettevalmistamine võimetekohaseks toimetulekuks täisealisena.
Järelhooldusteenuse eesmärk on asendushoolduselt ja eestkostelt lahkuva isiku iseseisva toimetuleku ja õpingute jätkamise toetamine.

13. Sotsiaaltransporditeenuse osutamise kord
Kord reguleerib rahvastikuregistri andmetel Toila vallas elavatele puuetega inimestele sotsiaaltransporditeenuse osutamist, tagamaks nimetatud inimestele paremaid tingimusi toimetulekuks ja võrdsete võimaluste toetamiseks.
Teenust on õigust taotleda rahvastikuregistri andmetel Toila vallas alaliselt elavatel puudega inimestel, kes vajavad tervislikust seisundist, puudest ja raskest majanduslikust seisundist tulenevalt transporti ning kellel ei ole võimalik:
1) kasutada ühistransporti või
2) kasutada isiklikku sõiduautot või
3) transporti iseseisvalt korraldada.
Sotsiaaltransporditeenus on avalike teenuste kasutamiseks, õppeasutusse või tööle sõitmiseks osutatav ühe- või mitmekordne teenus. Teenust osutatakse isikule, kelle eestkostjal või ülalpidamiskohustusega isikul ei ole iseseisvalt võimalik transporditeenust korraldada.

14. Võlanõustamisteenuse osutamise kord
Võlanõustamisteenus on sotsiaalteenus, mille eesmärk on abistada isikut tema varalise olukorra kindlakstegemisel, võlausaldajaga läbirääkimiste pidamisel ja nõuete rahuldamisel, vältida uute võlgnevuste tekkimist toimetulekuvõime parandamise kaudu ning lahendada muid võlgnevusega seotud probleeme.
Teenuse raames loetakse võlgnevuseks olukorda, kus isikule on esitatud nõue täita võlaõiguslikust suhtest või seadusest tulenev sissenõutavaks muutunud rahaline kohustus, mida isik ei ole võimeline iseseisvalt täitma.
Teenus hõlmab isiku nõustamist, juhendamist ja edasiste võlgade tekkimise ennetamist.

15. Varjupaigateenuse ja turvakoduteenuse korraldamine
Vallavalitsus korraldab teenuse osutamise isikule:
1) kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on
Toila vallas või
2) kelle viibimiskoht on
Toila vallas, kuid rahvastikuregistrijärgne elukoht on teises kohaliku omavalitsuse üksuses.
Varjupaigateenus on sotsiaalteenus, mille eesmärk on ajutise ööbimiskoha võimaluse kindlustamine täisealisele isikule, kes ei ole võimeline endale ööbimiskohta leidma. Ajutises ööbimiskohas peab olema tagatud voodikoht, pesemisvõimalus ja turvaline keskkond.
Turvakoduteenus on sotsiaalteenus, mille eesmärk on tagada ajutine eluase, turvaline keskkond ja esmane abi lapsele ja lapsega perele, kes vajab abi tema hooldamises esinevate puuduste tõttu, mis ohustavad tema elu, tervist või arengut, ning täisealisele isikule, kes vajab turvalist keskkonda.

16. Kohtla-Nõmme Lastekodu põhimäärus

17. Toila Vallavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu kehtestamine
Vallavolikogu otsustas kehtestada alates 1. jaanuarist 2019. a uus Toila Vallavalitsuse struktuur ja teenistuskohtade koosseis. Lisatakse kaks ametikohta – sisekontrolör-jurist ja ehitusspetsialist.

18. Toila Vallavolikogu 20.12.2017. a määruse nr 4 „Toila vallavalitsuse palgajuhend” muutmine
Määrusega otsustati muuta Toila Vallavolikogu 20.12.2017. a määruse nr 4 „Toila vallavalitsuse palgajuhend” § 5 lõiget 3 ning sõnastada see alljärgnevas redaktsioonis: Põhipalga vahemikud on järgmised:
1) I palgagrupp – palga alammäär kuni 1100 eurot
2) II palgagrupp – 1100 kuni 2100 eurot
3) III palgagrupp – 1600 kuni 2200 eurot ”.

19. Eluruumi üüri piirmäära kehtestamine
Määrusega kehtestatakse Toila valla haldusterritooriumil asuvatele munitsipaalomandis olevatele eluruumidele üüri piirmäär. Eluruumide üüri maksimaalseks määraks on 2,50 eurot ühe ruutmeetri kohta kuus. Üüri minimaalne suurus on 0,50 eurot ühe ruutmeetri kohta kuus.
Konkreetse eluruumi üüri suuruse määrab Toila Vallavalitsus korraldusega arvestades eluruumi asukohta, ehituslikku seisukorda ja varustatust küttega, veevarustuse ja kanalisatsiooni olemasolu, eluruumis teostatud remonte ja renoveerimisi ning muid asjaolusid.

20. Toila valla liikmelisuse lõpetamine mittetulundusühingus Virumaa Koostöökogu
Vallavolikogu otsustasl õpetada liikmelisus mittetulundusühingus Virumaa Koostöökogu.
Toila vald osaleb liikmena mittetulundusühingus Kirderanniku Koostöökogu kogu valla haldusterritooriumiga. (Loe pikemalt arendusnõunik Mehis Luusi artiklist).


2 comments:

  1. CLASSIC CYBER NOTCH
    How well are you prepared for a Cyber incident or Breach?, Is your Data safe?
    Strengthen your Cybersecurity stance by contacting CLASSIC CYBER NOTCH @ GMAIL DOT COM for a Perfect, Unique, Classic and Professional Job in Securing your Network against all sort of breaches and from scammers as well.
    For we are Specially equipped with the Best hands to getting your Cyber Hack needs met as your jobs will be handled with utmost professionalism.

    We do All type of cyber Jobs such as:
    ☑ TRACKING of GPS location, cars, Computers, Phones (Apple, windows and Android), e.t.c.
    We also Track
    E-MAIL account,(G-mail, Yahoo mail, AOL, Proton mail, etc.)
    SOCIAL MEDIA account, (Facebook, Twitter, Skype, Whatsapp, e.t.c.)

    ☑ RECOVERY of Passwords for E-mail address, Phones, Computers, Social media Accounts, Documents e.t.c

    ☑ INSTALLATION of Spy ware so as to spy into someone else's computer, phone or E-mail address and also Installation of Spy ware software on your individual O.S to know if your Gadget is being hacked into..
    We also Create and Install VIRUS into any desired computer gadget.

    ☑ CRACKING Websites, any desired gadget it computers or phones, CCTV Survelance camera, Data base (of both Private and Govt organization, such as Schools, Hospitals, Court houses, The FBI, NSA) e.t.c....

    NOTE:
    Other Jobs we do are:
    ☑ We provide Private Investigator service
    ☑ Clearing Criminal records of diverse type
    ☑ Binary Options fraud Recovery
    ☑ Bitcoin Mining
    ☑ Issuing of Blank ATM cards
    ☑ And many more... etc.

    We assure you that your Job will be attended to with care and efficiency as it will be handled by the Best professional hands in Cyber literacy.
    We also have a forum where you can get yourself equipped with Advanced hacking Knowledge..

    CLASSIC CYBER NOTCH gives you the Best service in the Hacking world.

    Be sure to 📱 💻 us @

    Classic cyber notch at gmail dot com

    any time, any day to get the Best Professional hands involved in putting a smile on your face.
    We're Classic Notch

    Signed,
    Collins .A.

    ReplyDelete
  2. Kui teil on kogu teie kehas Herpes, näiteks palavik, hsv või katusepõlv, siis sa tead, mis see on, et jääda valu ja ebamugavustunde juurde, mida herpes pakub. Ma ei pea teile ütlema, kui fantastiline oleks leida midagi, mis toimib nii hästi, et te ei pea enam kartma stressi või puhangu pärast, Dr Itua taimne ravim ravib minu herpese kahe nädala jooksul pärast seda, kui see on tõeline ja loomulik taimset ravimit ei ole kõrvaltoime, põhjus, miks ma kirjutan, on see, et ma lubasin dr Ituale, et jagan tema taimset tööd maailmale, et näha, et Herpes ei ole enam suur asi. ... HIV, Hsv 1/2, B-hepatiit, diabeet, mehed / naine viljatus, loterii õigekirja, Copd, vöötohatis, fibroid, fibromüalgia, maks / neeruflamootia, epilepsia, astma. Siin tema kontakt ... drituaherbalcenter@gmail.com/Whatsapp Telefon + 2348149277976. Ma maksin tema taimsete ravimite eest ja saatsin selle kullerteenuse kaudu, mille ma selle kiirelt ja kasutan.

    ReplyDelete