Tuesday, January 12, 2021

Turismiklastri uudised

 


Maitseseikluse ehk Ida-Virumaa toidukuu raames saab nautida mitmeid hõrgutisi ja väikese vimkaga erimenüüsid vaid 15 või 25 euro eest. Küll aga eristub maitseseiklus selle poolest, et lisaks maitseelamusele sisaldub pakkumise hinnas mitmel pool ka muuseumipääsme või spaakülastus, mitmed pakkumised kehtivad kahele ja muud toredat – tasub tähelepanelikult pakkumisi uurida! Seda saab mugavalt teha veebilehel www.idaviru.ee/maitseseiklus. Sooduspakkumisi saab osta ka GO Traveli kaudu.

Ida-Viru turismikoordinaator Kadri Jaloneni sõnul ei ole seesugust maitseseiklust Ida-Virumaal varem tehtud. „Kampaania ei ole kunagi varem olnud nii ulatuslik, sh kaasatud televisiooni ja erinevad müügikanalid, nagu GO Travel,“ lisab ta. Lisaks ei ole kampaanias kunagi varem üles astunud peakokad, kes toovad toidu valmistamise kunsti külalistele lähemale, jagades nippe ja selgitusi maitseseiklusel pakutava kohta. Broneeringute tegemine GO Traveli kaudu on samuti hästi õnnestunud, pakkumisi oleme sealtkaudu seni müüdud ligi poolsada. Siiski tasub julgelt ka spontaanselt restoranidesse sisse astuda ja maitseseikluse pakkumist küsida, sest mitmel pool saab maitseseiklust proovida aga ka ilma broneeringuta.

Maitseseikluse jaoks on ühendanud jõud 12 erinevat Ida-Virumaa restorani ja kohvikut:

·         Saka mõisa a la carte restoran

·         Restoran Rosen (Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa)

·         Eesti Kaevandusmuuseumi kohvik

·         Valaste Puhkeküla kohvik

·         The Irish Embassy Pub Narva

·         Kohvik Muna, Narva

·         Gruusia trahter Mimino, Jõhvi

·         Restoran Mio Mare (Toila SPA Hotell)

·         Restoran Rondeel (Narva linnus)

·         Restoran Meloodia (Meresuu Spa & Hotel)

·         Merepargi ApartHotel & café, Narva-Jõesuu

·         Restoran M. Chagall (Narva hotell)

Maitseseiklus on läinud nii hästi, et pikendame seda rahva soovil. Paljud ei jõudnud meie pakkumisi veel kasutada, kui juba november lõppes.

Kampaania aega on pikendatud kuni aasta lõpuni ja Ida-Virumaa ootab kõiki maitseseiklusest osa saama ning toiduelamusi ise kogema!

Maitseseiklust korraldab Ida-Viru turismiklaster ja seda kaasrahastab Rahandusministeerium läbi Maakondade arengustrateegiate elluviimise toetusmeetme.

Ja veel üks uudis! Sel aastal on kõigil idavirukatel (ja muidugi ka kõigil teistel) võimalik soetada Ida-Viru kingitusi. Nii toredaid jõulutooteid kui hulgaliselt kinkekaarte mida leiate www.idaviru.

No comments:

Post a Comment